En enkel och kvalitativ affär

Vi vill helt enkelt sälja bilar med bra garantier och göra trygga affärer både med våra köpande och säljande kunder.

Samarbetspartners

Fordonsbutiken samarbetar med en rad partners. Läs mer om dem här.

Santander logo

Santander

Santander är en av våra samarbetsparners och är även en av världens största baneker! Med andra ord så har Santander lånet för dig, oavsett om du behöver en praktisk familjebil eller drömmer om att susa fram på landsvägen med din nya motorcykel. Med fordonslånet ingår det alltid ett Låneskydd den första tiden som man sen kan förlänga, det är alltid bra om olyckan skulle vara framme.

Det går även att anpassa lånet efter ert behov så ni får rätt månadskostnad. Man kan alltid lösa lånet i förtid och man avslutar räntan den dagen man avslutar lånet. Så skulle du vilja byta bil innan er avbetalningstid är slut är det allstå inga problem.

Trygghansa logo

Trygg Hansa

I samarbete med Trygg Hansa får du deras extra­laddade TryggaMil Försäkring av oss i 2 veckor som ger dig snabb hjälp om oturen är framme. Trygg Hansa bryr sig inte bara om bilen, utan även om dig! Trygg-Hansa är en del av det danska försäkrings­bolaget Codan Forsikring som är ett av nordens största skade­försäkrings­bolag. Genom att erbjuda sina kunder service som avlastar hjälper de till både när olyckan är framme, men också när inget har hänt. Trygg-Hansa finns där i vått och torrt.

Carfax logo

Carfax

Vi är en CARFAX Advantage Dealer. När du ska köpa en begagnad bil så Kolla upp bilen direkt med CARFAX - rekommenderat av experter! Carfax erbjuder oberoende och pålitlig fordons­historik, besiktnings­historik, ägar­uppgifter och generella fordons­uppgifter. Carfax ambition är att du som blivande bilägare ska kunna fatta säkra och trygga köp­beslut. Försäkra dig om att bilen inte varit stulen, inte har manipulerad mätar­ställning, har god besiktnings­historik och ägar­uppgifter.

Money Go logo

Money Go

MoneyGo AB är ett svenskt finansbolag som grundades 2010 i Helsingborg. Vi jobbar med olika finansiella tjänster och produkter både till privatpersoner och företag i hela Sverige. Med hjälp av MoneyGo så erbjuder vi full finnans på ert fordon eller tillbehör! Hos MoneyGo kan man även få ifrån 0% ränta !

My Money logo

MyMoney

MyMoney Europe AB driver en egenutvecklad teknisk plattform som förbinder detaljhandlare, konsumenter och utvalda bankpartner i ett finansiellt ekosystem, i syfte att skapa värde för alla parter. MyMoney erbjuder svenska hushåll enkel och ändamålsenlig finansiering av större inköp till attraktiva villkor. Vi ger våra utvalda bankpartner tillgång till ett flöde av låneansökningar från konsumenter som söker lån för viktiga investeringar. Hos MyMoney kan man även teckna från 0% ränta!

Svensk bilhandel logo

Svensk Bilhandels­försäkring

Genom lång erfarenhet, djup kunskap och kompetenta medarbetare erbjuder Svensk Bilhandelsförsäkring några av marknadens mest omfattande begagnatförsäkringar. Försäkringarna är framtagna i samarbete med välrenommerade bilhandlare i hela Sverige som säljer de flesta bilmärken och modeller på den svenska marknaden.

Gummigrossen logo

Gummigrossen

Gummigrossen AB är ett privatägt företag som grundades med syfte att skaffa lägre inköpspriser till våra sammarbetspartners. Med hjälp av Gummigrpssoen ser vi alltid till att du har säkra däck på din bil. Du kan även köpa till extra däck till våra rabatterade priser om det är så att ni vill ha andra däck på. Exempelvis dubbfritt istället för dubbat. Vi erbjuder även våra kunder att efter köp vända sig till oss för beställning av nya däck om man vill byta på någon annan bil man har.

Meca logo

Meca

Meca är en av våra viktiga samarbetspartners. Meca verkstäder finns runt om i landet. Med hjälp av Meca så kan vi alltid ge våra kunder snabb service OM olyckan skulle vara framme.

Går du i tankarna att köpa eller sälja bil?

Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig på vägen.

Kontakta oss

Facebook